Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}

Huion Ink EB1010
Дигитален бележник и електронен четец 2 в 1
  
 
 
Снабден с технологията E-ink, Huion Ink е точно като електронна хартия, предлага преносимост и ви позволява да записвате мислите си незабавно. Удълженият живот на батерията му и писалката без батерия ви освобождават от необходимостта от често зареждане.

 
ЧЕТЕНЕ
 
Автентично преживяване при четене, подобно на хартия

 


Huion Ink е с размер А5 (дължина на диагонала 10,3 инча); той не само се отличава с антиотблясъци и пълно ламиниране, но и с плътност на пикселите на екрана от 227 PPI, което гарантира безупречно представяне на вашите документи и електронни книги, осигурявайки автентично изживяване при четене, подобно на мастило, за по-голям комфорт.
 
 

 

Съвместим с различни типове документи
Huion Ink поддържа различни формати на книги, като осигурява удобство и гъвкавост при избора ви за четене.

 


 
 
 


ПИСАНЕ
 
Нека мастилото тече върху хартията


Благодарение на дългогодишния опит на Huion в областта на технологиите за цифрово мастило, писалката без батерии поддържа магнитно закрепване, 4096 нива на чувствителност към натиск и разпознаване на наклон, което ви позволява да документирате свободно мислите си, заедно с инструменти за редактиране като четки, гумички, вмъкване на изображения.

Освен това функцията OCR ви позволява да преобразувате ръкописния текст в текст за копиране и експортиране, като повишава ефективността на записването.
 

 
 
Анотация

 
 
Писане