Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}

От 01.04.2024 – Вали Компютърс е новият дистрибутор на PFU Limited

 

От 01.04.2024 – Вали Компютърс е новият дистрибутор на PFU Limited.

PFU Limited е дъщерно дружество на Ricoh Company Ltd. и представлява глобално фирма с оборот от 1.3 милиарда долара. Компанията проектира, разработва и произвежда компютърно оборудване, периферни продукти и корпоративен софтуер. PFU е световен лидер в областта на портативните и документни скенери, притежавайки най-голямия пазарен  дял в света. PFU е ангажирана в бизнеса със скенери за изображения на документи повече от 30 години.

През м.10.2023 компанията обяви, че е произвела и доставила над 15 милиона скенера в над 100 държави по света.

https://www.pfu.ricoh.com/global/scanners/news/press231016/

От миналата година PFU Limited обяви новите си Smart Meeting устройства. Те включват портативни монитори и лазерни проектори.

 

Продуктовата  гама при проекторите се състои от 8 модела, групирани в четири групи. От компактни проектори, подходящи за ежедневна употреба, до модели с висока мощност за по-големи инсталации и с оценки на яркостта, вариращи от 4000 до 9600 лумена.

 

 

Портативни монитори RICOH са ново поколение ултра-леки дисплеи, които улесняват сътрудничеството и споделянето на съдържание. С висококачествен OLED екран и мултитъч функционалност, тези монитори позволяват лесно подчертаване, рисуване или анотиране на съдържанието за моментално сътрудничество.

 

 

 

www.pfu-emea.ricoh.com/en-gb/hardware/meeting-devices/

 

Вали Компютърс ще предлага пълната гама продукти, решения и софтуер, удължаване на гаранционни срокове на скенери, консумативи и резервни части