THERMALTAKE е една от най-големите компании за производство на компютърни аксесоари и компютърни компоненти. Фирмата е създадена през 1999 г. в Тайван от г-н Kenny Lin и е станала известна с качествените си продукти и специализираните си технологии.

Целите на THERMALTAKE са да предоставят на своите клиенти най-добрите възможни решения за охлаждане  и захранване на компютъра и да ги подкрепят с висококачествен сервиз. Философията на компанията е да бъде водеща в иновациите, като постоянно инвестира в научноизследователска и развойна дейност, за да може да предлага най-новите технологии на пазара.

THERMALTAKE е позната с непрекъснатото си търсене на перфектното качество. Фирмата използва само най-добрите материали и технологии, за да произведе продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество и производителност. За да гарантира най-високото качество, THERMALTAKE използва стриктни процедури за контрол на качеството на всички входящи материали за дейността и стъпки от производствения процес.

Една от ключовите характеристики на THERMALTAKE е способността й да предлага на клиентите си индивидуални решения за охлаждане на компютъра. Компанията предлага широка гама от продукти, като вентилатори, охладители за процесори и графични карти, водно охлаждане, памети, кутии за компютри и други.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от THERMALTAKE в следните категории: