Spire е компания, която е основана през 1998 година и е базирана в Холандия. Компанията е специализирана в проектирането и производството на различни видове компютърни аксесоари, като вентилатори, охладители, захранвания, кабели, адаптери и други.

Стремежът на Spire е да осигури на клиентите си висококачествени и надеждни продукти на разумни цени. От един малък офис в Холандия компанията бързо разраства своя бизнес и днес е сред водещите марки в сектора на компютърните аксесоари.

Spire има за цел да предостави на клиентите си максимално удобство, като предлага различни видове продукти, които да отговарят на нуждите на всеки клиент. Компанията също така се стреми да предостави на клиентите си добро обслужване и да изгради дългосрочни отношения с тях.

Сред продуктите на Spire са акцентира върху вентилатори и охладители за процесори, видеокарти и кутии, захранвания, кабели и адаптери, аксесоари за лаптопи и др. Компанията се отличава с висококачествените си продукти, които са съобразени с последните технологични тенденции и стандарти.

В обобщение, Spire е компания, която предлага разнообразни и качествени компютърни аксесоари на достъпни цени. Компанията се стреми да осигури на клиентите си максимално удобство и качество, като постоянно подобрява своите продукти и услуги.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от SPIRE в следните категории: