Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
24 продукта

PANASONIC

Сортиране:

Panasonic е японска мултинационална корпорация, която произвежда и продава широк спектър от електроника, домакински уреди и компоненти за автомобили. Компанията е известна с високото качество на своите продукти и технологичните разработки, които се внедряват в тях.

Panasonic е основана през 1918 г. в Осака, Япония, като една от първите компании за производство на електроника в света. Оттогава компанията е насочена към изследването, развитието и производството на технологични продукти и компоненти, които са от съществено значение за различни индустрии.

Философията на Panasonic е да създава продукти, които подобряват качеството на живота на потребителите и на обществото като цяло. Компанията е насочена да преодолее предизвикателствата на бъдещето и да насърчава устойчивото развитие чрез своите инвестиции. Panasonic също така има ангажимент да използва технологиите си, за да помогне за решаване на социални проблеми като бедността и замърсяването на околната среда.

Panasonic има за цел да продължи да бъде водеща марка в електронната индустрия, като развива и доставя високотехнологични продукти и услуги, които са насочени към потребностите на клиентите. Компанията също така се стреми да бъде корпоративен гражданин, като изпълнява своите отговорности към обществото и околната среда.

Panasonic предлага широк спектър от продукти, като телевизори, домакински уреди, мобилни телефони, компютърни компоненти, камери, системи за видеонаблюдение и автомобилни компоненти. Компанията е известна с марки като Panasonic, Technics и National.