XFX е компания, която произвежда висококачествени графични карти за компютри и друга гейминг екипировка. Фирмата е създадена през 2002 година в Лос Анджелис, Калифорния от компанията майка Pine Technology Holdings Limited. Оттогава XFX  нараства и развива своите продукти, които са известни със своята висока производителност и качество.

Главната мисия на XFX е да създава продукти, които задоволяват нуждите на геймърите и високопроизводителните потребители. Компанията е посветена на изграждането на силни и дълготрайни взаимоотношения с клиентите си, като се стреми да предостави на тях най-доброто качество на продуктите и услугите си. XFX се фокусира и върху научно-изследоватеска дейност и непрекъснатото си развитие, за да може да предлага най-новите технологии и функции на пазара.

Главните цели на XFX включват увеличаване на пазарния си дял чрез разширяване на гамата си от продукти и услуги. Компанията е целеустремена да бъде лидер в производството на графични карти и друга гейминг артикули, като същевременно запазва високо качество и надеждност на продуктите си.

Сред ТОП продуктите, които XFX предлага, включват графични карти за компютри, водно охлаждане за компютри, блокове за захранване и други аксесоари за геймърите. Графичните карти на XFX са известни със своето високоефективно охлаждане, бързина и производителност, като са създадени да отговарят на нуждите на най-взискателните геймъри.