FUJITSU е мултинационална компания, която работи върху разработване, производство и продажба на компютърни системи, софтуер и други технологии. Компанията е създадена през 1935 г. от Фуджисиро Шибата. През годините Fujitsu продължава да разширява своята дейност и в момента е един от водещите производители на компютърни системи в света.

Основната дейност на Fujitsu е свързана с производството на компютърни системи и софтуер, както и с разработването на технологии за информационна сигурност, управление на данни и облачни услуги. Компанията предлага широка гама продукти, включително персонални компютри, сървъри, лаптопи, таблети, смартфони, монитори и принтери. Fujitsu е известна  със своя Fujitsu Lifebook - серия от лаптопи, които се характеризират с високо качество, надеждност и удобство за работа.

Освен в производството на компютърни системи, Fujitsu също има водеща роля в областта на информационните технологии за здравеопазването. Компанията  разработва решения за автомобилната индустрия, включително технологии за безопасност и свързаност.

Fujitsu е известна  с участието си в различни съвременни проекти, като например изследователския проект K, който цели да развие технологии за създаване на изкуствен интелект, способен да помага на хората в различни сфери на живота. Компанията е сред пионерите във въвеждането на технологии за изкуствен интелект и роботика в бизнеса и производството.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от FUJITSU в следните категории: