HANNSPREE е тайванска компания, която е основана през 1998 г. От създаването си, тя се развива в производството на различни електронни продукти, с акцент в областта на мониторите, телевизорите и дигиталните фоторамки. Компанията е известна със своите  продукти и техния атрактивен дизайн, което я прави популярна сред потребителите в целия свят.

Основната цел на HANNSPREE се фокусира върху производството на продукти, които са ефективни и атрактивни, но същевременно достъпни за широката общественост. Компанията също така се стреми да създава продукти, които не само да отговарят на нуждите и предпочитанията на клиентите, но и да превъзхождат техните очаквания.

HANNSPREE е известна със своите телевизори, които предлагат изключителна качествена картина и множество функции за потребителите. Най-новият им продукт е 4K UHD Smart TV, който предлага изключително ясна картина и висока разделителна способност. Освен телевизорите, HANNSPREE също  произвежда монитори за компютри, които се характеризират с висока яркост, контраст и цветова гама. Техните дигитални фоторамки са изключително лесни за използване и същевременно предоставят възможност за споделяне на снимки в различни формати.

HANNSPREE е целеустремена да създава продукти, които да преодоляват предизвикателствата на бързо развиващия се свят на технологиите. Компанията работи усилено за разработване на нови технологии, които да подобрят използването на техните продукти.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от HANNSPREE в следните категории: