Rapoo е китайска марка за периферни устройства, основана през 2002 г. от Тан Жунхъй. Фирмата е специализирана в производството на безжични клавиатури, мишки, слушалки и други компютърни аксесоари. Rapoo е известна със своят креативен и елегантен дизайн, качествени материали и безпроблемната функционалност на своите продукти.

Rapoo създава продукти, които комбинират функционалността с възможно най-доброто потребителско изживяване. За да постигне тази цел, компанията разчита на висококвалифицирани инженери и специалисти, които работят в екипи за разработка на продукти, дизайн и качество.

Целите на Rapoo са да бъде лидер в иновациите и да продължава да създава продукти, които отговарят на нуждите на потребителите.

Основен принцип в политиката на Rapoo е да предоставя на клиентите световно ниво на качество и услуги, като поставя потребителското изживяване на преден план. Rapoo има широка гама от продукти, включително клавиатури, мишки, слушалки, тонколони и други аксесоари. Някои от най-популярните продукти на Rapoo включват безжичните мишки и клавиатури от серията 9000 и безжичните слушалки H8030.

Независимо дали става дума за игри, работа или забавление, Rapoo предлага продукти, които отговарят на нуждите на потребителите и превъзхождат техните очаквания. Компанията продължава да развива своята технология и дизайн, за да остане водеща на пазара на компютърните аксесоари.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от RAPOO в следните категории: