SteelSeries е датска компания, специализирана в производството на гейминг аксесоари и периферия. Фирмата е създадена през 2001 г. от Якоб Винге Ларсен, който искал да създаде компания, която да произвежда висококачествени продукти за професионални геймъри. Днес SteelSeries е една от водещите компании в индустрията на гейминг периферията и аксесоарите и е популярна сред геймърите по целия свят.

Философията на компанията е да създава продукти, които да подобрят гейминг изживяването на потребителите си. SteelSeries разработва и инвестира в продукти, които да отговарят на нуждите на професионалните геймъри и да предоставят по-добро изживяване на всички потребители.

Целта на компанията е да бъде световен лидер в производството на гейминг аксесоари и периферия. За да постигне тази цел, SteelSeries се фокусира върху в научноизследователска   дейност и постоянно развива нови продукти, които да отговарят на нуждите на геймърите.

Фирмената политика на SteelSeries е да предлага висококачествени продукти на разумни цени. Компанията се стреми да предлага продукти, които да бъдат достъпни за широката аудитория и да подобрят гейминг изживяването на всеки потребител.

Сред продуктите, които предлага SteelSeries са гейминг мишки, клавиатури, слушалки, микрофони и други аксесоари. Някои от най-известните топ продукти на компанията са гейминг мишката Rival, гейминг клавиатурата Apex, гейминг слушалките Arctis и микрофона Yeti.

SteelSeries е компания, която се стреми да предостави висококачествени продукти на геймърите по целия свят. Философията на компанията е да създава продукти, които да отговарят на нуждите на потребителите и да подобрят тяхното гейминг усещане.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от SteelSeries в следните категории: