Фирмата Plantronics е световен лидер в производството на комуникационно оборудване. Създадена е през 1961 г. в Санта Круз, Калифорния, САЩ от Кийт Луфкин и Керъл Мейджър. От тогава насам, компанията продължава да се развива и да се утвърждава на световния пазар, като е известна с качествените си продукти, които отговарят на нуждите на потребителите в различни сфери на живота.

Целта на Plantronics е да предоставя на потребителите най-доброто комуникационно оборудване, което им позволява да се свързват с хората около тях по най-ефективния начин. Фирмата има за цел да предложи на своите клиенти продукти, които са иновативни и удобни за употреба, но също така сигурни и надеждни.

Философията на Plantronics е да създава продукти, които не само ще подобрят комуникацията на хората, но и ще помогнат да се намали ежедневния стрес и да се увеличи продуктивността на работниците в различни сфери. Във връзка с това, компанията работи с технологични иновации, за да постигне най-доброто качество и функционалност на продуктите си.

В богатия си асортимент от слушалки и микрофони, Plantronics предлага и специализирани продукти за различни сектори като кабинетни и медицински продукти, които са специално проектирани за да улеснят работата на потребителите в тези области.

Някои от най-популярните продукти на Plantronics включват бизнес слушалки със захващащо устройство, слушалки за игри, спортни слушалки и др. Всички продукти на фирмата са проектирани със специален акцент върху комфортността и удобството на потребителите.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от PLANTRONICS в следните категории: