Разработването на надеждни и удобни продукти за управление и комуникация  в цял свят е една от най-важните цели на фирма ATEN. Тази мултинационална компания, базирана в Тайван, е пазарен лидер в технологичните решения за мрежови комуникации и управление на данни в офиса и в дома. ATEN е глобален производител, който предлага широка гама от продукти, като KVM превключватели, видео продукти, мрежови и безжични решения за управление на данни и други. Фирмата е основана през 1979 година и е базирана в Тайван. От тогава ATEN е насочена към разработването на иновативни и надеждни решения, които отговарят на нуждите на клиентите в различни области като телекомуникации, образование, медицина, контрол на сгради, медийна индустрия и много други.

Едно от големите предимства на ATEN е, че те предлагат гъвкави и персонализирани решения за своите клиенти. Това означава, че фирмата може да работи с клиентите си, за да проектира и разработи решения, които отговарят на техните конкретни нужди и изисквания. В допълнение към персонализираните решения, ATEN предлага и широка гама от стандартни продукти, които могат да бъдат закупени веднага.

ATEN предлага и решения за управление на сигнали за многобройни монитори, което е от особено значение за контролния център на обекти като летища, големи корпоративни сгради и други.

ATEN  е екологично осъзната компания, която се стреми да намали въглеродните емисии и да подобри енергийната ефективност на своите продукти. Фирмата има цел да намали потреблението на енергия на всички свои продукти и да намали своя въглероден отпечатък. ATEN внедрява също така стратегии за рециклиране и намаляване на отпадъците във всички аспекти на своите бизнес дейности.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от ATEN в следните категории: