ZYXEL е тайванска компания, която произвежда мрежови устройства и решения за управление на мрежи. Компанията е основана през 1989 г. от д-р Ши-Чун Чен в Хсинчу, Тайван. Сега ZYXEL има присъствие в много страни по света и е известна със своите качествени продукти и решения за мрежи.

Философията на компанията е да предлага нови и надеждни решения, които да улеснят работата на потребителите и да им помогнат да бъдат по-ефективни. Компанията се стреми да разработва продукти, които да отговарят на нуждите на всички клиенти - от домашни потребители до големи корпорации.

Основната цел на ZYXEL е да бъде световен лидер в областта на мрежовите решения, като продължава да иновира и да разработва нови продукти, които да отговарят на нуждите на клиентите.

Сред продуктите на ZYXEL са маршрутизатори, комутатори, безжични точки за достъп, VPN устройства, мрежови адаптери, камери за наблюдение и др. Компанията също така предлага и решения за управление на мрежи, които да помогнат на организациите да постигнат по-добър контрол и ефективност на мрежите си.

Фирмената политика на ZYXEL е да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и услуги. Компанията инвестира в научно-изследователска дейност, за да развива нови технологии и да подобрява качеството на своите продукти. Също така, ZYXEL работи в близки връзки с партньорите си, за да гарантира, че клиентите им получават най-доброто обслужване и поддръжка.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от ZYXEL в следните категории: