LANDE е компания, основана през 2009 г. в Шенжен, Китай. Той е производител на висококачествени стелажи, шкафове и системи за вграждене, които се използват за широк спектър от приложения, включително центрове за данни, телекомуникации и индустриални среди. LANDE е известен със своя ангажимент към иновациите, качеството и устойчивостта, а продуктите му са признати за своята надеждност, издръжливост и гъвкавост.

Философията на LANDE е да предоставя на клиентите си възможно най-добрите продукти и услуги, като същевременно гарантира, че нейните операции са устойчиви и отговорни към околната среда. Компанията вярва, че нейният успех е тясно свързан с успеха на нейните клиенти и следователно поставя силен акцент върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения и предоставянето на изключителна стойност.

Основните ценности, които ръководят дейността на компанията са:

Фокус върху клиента: LANDE е посветена на разбирането на нуждите на своите клиенти и им предоставя продукти и услуги, които отговарят или надхвърлят техните очаквания.

Иновации: Компанията се ангажира с непрекъснато усъвършенстване и винаги търси нови и по-добри начини за подобряване на своите продукти и услуги.

Качество: LANDE е посветена на доставянето на продукти с най-високо качество и надеждност и се стреми да надхвърли индустриалните стандарти във всички аспекти на своята дейност.

Продуктовата линия на LANDE включва широка гама от стелажи, шкафове и системи, които са проектирани да отговорят на нуждите на различни индустрии и приложения. Компанията предлага продукти в различни размери и конфигурации, а също така предлага персонализирани решения, за да отговори на специфичните нужди на своите клиенти.

Един от водещите продукти на компанията е шкафът за център за данни, който е проектиран да осигури оптимална производителност и гъвкавост за критични приложения. Шкафът се отличава с модулен дизайн, който позволява лесно персонализиране и мащабируемост, и е създаден да издържа на най-взискателните условия.

LANDE също така предлага набор от аксесоари и компоненти, като разпределителни блокове за захранване, охладителни системи и решения за управление на кабели, за да допълнят продуктите си за шкафове и стелажи. Продуктите на компанията са произведени по най-високите стандарти за качество и са стриктно тествани, за да се гарантира тяхната надеждност и издръжливост.

В заключение, LANDE е компания, която се ръководи от иновациите, качеството и устойчивостта. Неговият ангажимент да доставя висококачествени продукти и услуги, като същевременно насърчава устойчиви практики, го превърна в доверен партньор за бизнеса по целия свят. Със своя фокус върху удовлетвореността на клиентите и непрекъснатото усъвършенстване, LANDE е в добра позиция да продължи своя растеж и успех през идните години.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от LANDE в следните категории: