Triumph Board е компания, която е специализирана в производството на интерактивни дъски, мултимедийни проектори и други продукти за образованието и бизнеса. Фирмата е създадена през 2013 година в Чехия, като част от групата K.K.CG, която е един от най-големите производители на електроника в Средна и Източна Европа.

Целите на Triumph Board са да предоставят на клиентите си най-добрите високо технологични продукти и решения за образованието и бизнеса. Философията на фирмата е да работи в тясно сътрудничество с клиентите си и да им предлага персонализирани решения, които да отговарят на техните нужди.

Triumph Board има широка гама от продукти за образование и бизнес, включително интерактивни дъски, мултимедийни проектори, мобилни интерактивни дъски и други. Техните продукти са известни с високото си качество, революционни идеи и удобство за употреба.

Освен производството на продукти, Triumph Board активно се включва в различни образователни и културни инициативи. Компанията има партньорства с някои от най-големите университети в света, като предоставя продукти и решения за подобряване на учебния процес.

В заключение, Triumph Board е компания, която поставя клиентите си на първо място и стреми се да предостави иновативни продукти и решения за образование и бизнес. Със своите висококачествени продукти и ангажимента си към образованието, Triumph Board е надежден и професионален партньор за всяка институция или фирма.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от TRIUMPH BOARD в следните категории: