Develop има  над 40 години опит в производството на офис техника и е една от водещите марки в сферата на бизнес решенията. Компанията предлага иновативни продукти и услуги, които улесняват работата на малки, средни и големи офиси.

Develop е създадена през 1942 г. в Япония под името Konica Minolta. През 2016 г. компанията Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH пренасочва своя бранд Develop, за да се фокусира изцяло върху бизнес решенията. Днес Develop е част от групата на Konica Minolta и има широк диапазон от продукти, които включват цветни и монохромни мултифункционални устройства, принтери, скенери и софтуерни приложения.

Характерното за продуктите на Develop е високото качество на изображенията и издръжливостта им, както и гъвкавостта да се адаптират към различни бизнес нужди. Develop предлага иновативни технологии, като например Emperon™ - първият в света интерфейс за печат с отворен код, който позволява на разработчиците на софтуер да интегрират мултифункционалните устройства на Develop с други бизнес приложения.

Компанията  предоставя и услуги за управление на документите, като управление на принтирането, управление на документите в облака и електронен документен поток. Тези услуги помагат на компаниите да оптимизират процесите си, да увеличат производителността и да намалят разходите за печат.

Серията на Develop мултифункционални устройства Ineo+ 227/287 предлага напреднали възможности за сканиране, копиране и печат, както и вграден контролер за управление на цвета. Също така, мултифункционалните устройства Develop Ineo+ 227/287 са снабдени с богата гама от функции за защита на информацията и възможности за работа в облака.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Develop в следните категории: