j5create е компания, която се ангажирана с производството на съвременни компютърни аксесоари. Създадена е през 2009 година и има своя офис в Тайван. Фирмата се фокусира върху разработването на решения, които да предоставят бърз и лесен начин за свързване на различни устройства към компютър, като например HDMI адаптери, USB хъбове, док станции, кабели и други.

Философията на j5create е да предоставя на потребителите качествени и иновативни продукти, които да им осигурят по-голяма удобство и ефективност при работа с компютри. Фирмата е насочена към търсенето на нови технологии и начини за оптимизиране на своите продукти, за да отговорят на нуждите на потребителите.

Един от ключовите продукти на j5create е USB-C док станцията, която позволява на потребителите да свързват различни устройства към компютъра си чрез един USB-C порт. Това предоставя удобство и ефективност при работата, като се избягва нуждата от множество кабели и адаптери.

Фирмата произвежда и различни видове адаптери и кабели, които да отговарят на нуждите на потребителите. Те са проектирани с цел да осигурят бърз и надежден трансфер на данни и да бъдат лесни за използване.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от j5create в следните категории: