KYOCERA е японска компания, която е основана през 1959 г. от Казуо Инамори. Компанията има седалище в Киото, Япония, и е световен лидер в областта на производството на многофункционални устройства, принтери, копирни машини и други бизнес решения.

Една от основните ценности на KYOCERA е да постига растеж чрез иновации, като се стреми да разработва продукти, които не само отговарят на нуждите на клиентите, но и превъзхождат техните очаквания. Компанията е убедена, че технологичният прогрес трябва да се съчетава с устойчиво развитие, което е в основата на фирмената политика на KYOCERA.

Визията на KYOCERA е да създаде бъдеще, в което светът е по-устойчив и по-безопасен, като разработва продукти, които намаляват вредното въздействие върху околната среда и намаляват разходите за енергия.

Също така, KYOCERA се стреми да се отличава в своя бизнес, като се фокусира върху производството на висококачествени продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и безопасност. Компанията винаги се стреми да отговори на нуждите на своите клиенти, като предлага персонализирани решения, които удовлетворяват специфичните им изисквания.

Сред основните продуктите на KYOCERA са многофункционални устройства, принтери, копирни машини и софтуерни решения, които помагат на клиентите да оптимизират бизнес процесите си, да намалят разходите за енергия и да отговарят на високите стандарти за качество и безопасност.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от KYOCERA в следните категории: