INKTEC е корейска компания, която е основана през 1992 година. Основателите на фирмата имат богат опит в производството на мастила, за които именно се фокусират и до днес.

INKTEC произвежда висококачествени мастила за различни принтери и копирни машини. Фирмата има широка гама от продукти, включително мастила за голямо форматни принтери, текстилни принтери, UV мастила, мастила за директен печат, артикули за поддръжка на принтери и др.

Визията на INKTEC е да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти на разумни цени. Компанията използва най-новите технологии и материали, за да гарантира, че всички нейни продукти отговарят на изискванията на клиентите.

INKTEC  отделя голямо внимание на защитата на околната среда и е една от първите фирми в Корея, които са получили сертификат ISO 14001. Компанията използва само екологично чисти материали и технологии, за да намали въздействието на производството върху околната среда.

Сред специфичните продукти на INKTEC са мастила за принтери на Canon, Epson, HP, Brother и други големи производители на принтери и копирни машини. Компанията е известна с високото качество на мастилата си, което гарантира дълготрайност на копията и ярки цветове.

INKTEC се стреми да бъде водеща компания в индустрията на мастилата и да продължава да развива нови продукти. Фирмата има представителства в цял свят и продава своите продукти в повече от 120 държави.

INKTEC  предоставя на своите клиенти висококачествени мастила на разумни цени.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от INKTEC в следните категории: