Cameron Sino е компания, специализирала се в производството на батерии за различни устройства, като мобилни телефони, лаптопи, цифрови фотоапарати, видеокамери, баркод скенери и други.

Фирмата е основана през 1997 година в Хонг Конг и се разраства бързо. Днес има представителства в САЩ, Великобритания, Германия, Холандия, Франция и Швейцария. Това и позволява да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и услуги по целия свят.

Cameron Sino има широк набор от продукти, като висококачествени литиево-йонни батерии, никел-метал хидридни батерии и полимерни литиево-йонни батерии. Компанията също така предлага зарядни устройства, кабели за зареждане и други аксесоари, които позволяват на потребителите да използват своите устройства с максимална ефективност и продължителност.

Cameron Sino произвежда  батерии за инструменти,  медицинска техника, ръчни часовници и други.

Компанията е известна с високото качество на своите продукти и със строгите стандарти за производство, контрол на качеството и тестване на батериите. Фирмата инвестира значително в научноизследователски и развойни дейности, за да подобри производствените технологии и да осигури висококачествени продукти, които отговарят на нуждите на своите клиенти.

Характерни продукти на Cameron Sino са висококачествените литиево-йонни батерии, произведени за мобилни телефони на марки като Apple, Samsung, HTC и Nokia, както и за лаптопи.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от CAMERON SINO в следните категории: