SKROSS е швейцарска компания, която извършва разработване и производство на артикули в областта на мобилните аксесоари за пътуване. Компанията е създадена през 2002 година и има седалище в Баар, Швейцария.

Мисията на SKROSS е да предостави на клиентите си иновативни, удобни и безопасни решения за свързване на електронни устройства по време на пътуване, където и да се намират по света. Компанията вярва, че несъвместими свързващи устройства могат да предизвикат неудобства по време на пътуване, затова SKROSS се стреми да предоставя надеждни, безопасни и лесни за използване продукти.

Целите на SKROSS включват непрекъснато разширяване на своята гама от продукти, предлагане на висококачествени продукти на своите клиенти и удовлетворяване на техните нужди. Компанията постоянно намира начини да подобри своите продукти, като използва най-новите технологии и материали за производство.

Специфичните продукти на SKROSS включват свързващи устройства за пътуване, като международни адаптери за контакти, кабели за зареждане и множество други аксесоари. Компанията се фокусира върху удобството и безопасността на своите продукти, като гарантира, че те са съвместими с всички международни стандарти за електрическа безопасност. Фирмената политика на SKROSS включва ангажимента за постигане на високо ниво на качество и надеждност на своите продукти, както и за насърчаване на етичните стандарти в производството и бизнеса като цяло. Компанията се стреми да минимизира въздействието си върху околната среда чрез използване на екологично устойчиви материали и производствени процеси.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от SKROSS в следните категории: