MyKronoz е швейцарска компания, основана през 2013 година от Дениз и Борис Бродет, двама предприемачи с опит в сферата на технологиите. Фирмата се фокусира върху производството на интелигентни часовници, фитнес тракери и други умни устройства за носене, като има за цел да предложи на своите потребители комбинация от технологии, функционалност и дизайн.

Философията на MyKronoz се основава на идеята за създаване на интелигентни устройства, които да улеснят и подобрят ежедневието на потребителите, като им предоставят по-голяма свобода, удобство и увереност. Целта на компанията е да предложи високопроизводителни и достъпни решения за всекидневните нужди на клиентите, като същевременно създава нови технологични стандарти в индустрията на преносимите устройства.

Продуктите на MyKronoz включват различни модели интелигентни часовници, фитнес тракери, слушалки, умни гривни и други смарт устройства, които се различават по функционалност, дизайн и цена, за да отговарят на нуждите на широк кръг от потребители. Компанията се стреми да предложи на своите клиенти висококачествени продукти, изградени върху най-новите технологични постижения, с елегантен дизайн и интуитивен интерфейс.

В съответствие с фирмената си политика, MyKronoz активно работи върху развитието на нови технологии и подобрения на вече съществуващите продукти. Компанията инвестира в научни изследвания и развойна дейност, за да предложи на своите клиенти най-доброто в индустрията на мобилните устройства. Като част от своята фирмена цел, MyKronoz поддържа отворен и директен диалог със своите клиенти, за да може да реагира бързо на техните нужди и предложения.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от MyKronoz в следните категории: