LC POWER е водещ производител на компютърен хардуер и аксесоари, който е създаден в Германия през 2003 г. от г-н Себастиан Шмид. Оттогава LC POWER разширява дейността си в световен мащаб и се превърна в реномирана марка в технологичната индустрия.

Фирмата се ангажира да предоставя на своите клиенти висококачествен компютърен хардуер и аксесоари на достъпни цени. Компанията вярва, че всеки трябва да има достъп до върховата технология, без да разбива банковата си сметка. Основната цел на LC POWER е да предостави изключително обслужване и удовлетворение на клиентите. Компанията постига това, като произвежда надеждни и издръжливи продукти, които отговарят на нуждите на своите клиенти. LC POWER  има за цел непрекъснато да разширява своята продуктова линия и да остане пред конкуренцията, като включва най-новите технологии в своите продукти.

Компанията произвежда широка гама компютърен хардуер и аксесоари, включително захранвания, компютърни кутии, охладителни системи и аксесоари. Захранващите устройства на компанията се предлагат в различни опции за мощност и са предназначени да доставят надеждно и стабилно захранване на компютърни системи. Компютърните кутии на LC POWER се предлагат в различни размери и дизайни, предоставяйки на клиентите гъвкавост и възможности за персонализиране. Охлаждащите системи на LC POWER включват решения за въздушно и течно охлаждане, които са проектирани да поддържат оптимални температури за компютърните компоненти. Аксесоарите на компанията варират от решения за управление на кабели до комплекти RGB осветление, които позволяват на клиентите да подобрят естетиката на своите компютърни настройки.

Ангажиментът на LC POWER да предоставя висококачествен компютърен хардуер и аксесоари на достъпни цени спечели на компанията репутация на реномирана марка в технологичната индустрия. Фокусът на компанията върху устойчивостта и етичните бизнес практики допълнително засилва нейния ангажимент за предоставяне на отлично обслужване и удовлетворение на клиентите. Продуктовата линия на LC POWER е разнообразна и предлага на клиентите набор от опции за персонализиране на настройките на компютъра според техните предпочитания.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от LC POWER в следните категории: