GENERINK е специализиран в продажбата на съвместими мастилни и тонер касети за принтери и копирни машини.

Фирмата предлага голямо разнообразие от продукти за всички основни марки принтери и копирни машини, включително HP, Canon, Epson, Brother, Samsung и много други. Всички продукти на GENERINK са съвместими и се предлагат на конкурентни цени, което ги прави икономични и изгодни за потребителите.

Компанията поставя голям акцент върху качеството на продуктите си. Всички касети се произвеждат в съответствие със стандартите на индустрията и се тестват за да се гарантира, че отговарят на високите очаквания на потребителите. Касетите на GENERINK са съвместими с оригиналните касети по отношение на качеството на отпечатване и издръжливостта.

Един от ключовите продукти на GENERINK е линията от съвместими тонер касети за принтери и копирни машини. Тези касети са изработени с висококачествени материали и предлагат отлично съотношение цена-качество. Касетите на GENERINK имат голям капацитет на тонера, което означава, че те могат да отпечатат повече страници в сравнение с оригиналните касети на производителя.

GENERINK също предлага и широка гама от съвместими мастилни касети за принтери и копирни машини. Касетите на GENERINK имат високо качество на копията и са произведени в съответствие с всички индустриални стандарти за качество.

Фирмата се отличава с добра репутация и добре установени връзки с клиентите си.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от GENERINK в следните категории: