Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
61 продукта

CHERRY

Сортиране:

Фирма CHERRY е немска компания, специализирана в производството на клавиатури, мишки, модули за касови системи и други аксесоари за компютри и касови системи.

CHERRY е създадена през 1953 година в Германия от фамилията ZF Friedrichshafen AG, която е известна с производството на автомобилни части. Оттогава компанията е развивала своите продукти, като през 1967 г. създава първата механична клавиатура в света, която става символ на марката.

Днес CHERRY е световен лидер в производството на механични клавиатури и предлага широка гама от продукти за професионални и домашни потребители, включително мишки, клавиатури за касови системи, контактни модули, бутони и други аксесоари. Продуктите на CHERRY са известни с високото си качество на изработка, надеждността и ергономичния дизайн.

Една от най-известните серии на клавиатури на CHERRY е серията MX, която използва механични ключове за по-бързо и точно натискане на клавишите. Тези клавиатури са много популярни сред геймърите и професионалистите, които използват компютри за работа. Компанията продължава да иновира и да разширява гамата си от продукти, като в момента се фокусира върху производството на продукти за умни домове и Интернет .

След повече от 65 години на пазара CHERRY е станала една от най-уважаваните компании в индустрията на компютърните аксесоари. С продуктите си компанията успешно задоволява нуждите на различни клиенти, от домашни потребители до корпоративни клиенти, които търсят качествени и надеждни продукти.

Покритие: Текстил
Размери: 300 x 350 x 5 мм
Други: Антипреплъзваща се основа Подходящ за всички видове мишки
Клиент
с ДДС