Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
87 продукта

HyperX

Сортиране:

HyperX е компания, която произвежда гейминг периферия и аксесоари за геймъри. Фирмата е основана през 2002 г. като подразделение на Kingston Technology Company, която е основана през 1987 г. от Джон Тюйнър. От 2002 г. насам, HyperX се фокусира върху създаването на висококачествени продукти, които да подобрят гейминг изживяването на потребителите си.

Мисията на HyperX е да предоставя на геймърите най-добрите възможни продукти, които да ги подпомогнат в игрите им. Компанията се стреми да произвежда продукти, които са бързи, надеждни и функционални, за да се гарантира, че геймърите ще имат максимално качествени емоции в своята игра.

Продуктите, които HyperX произвежда, включват гейминг слушалки, клавиатури, мишки, джойстици, SSD дискове и RAM памет. Всички тези продукти са специално създадени, за да отговорят на нуждите на геймърите и да им предоставят най-доброто възможно изживяване.

Компанията  се стреми да подкрепя гейминг общността и да насърчава развитието на е-спорта. Това включва спонсориране на професионални отбори по е-спорт, организиране на турнири и събития, както и финансиране на проекти, които са насочени към подобряване на условията за геймърите и развитието на е-спорта като цяло.

Философията на HyperX е да предоставя на геймърите възможността да играят по-добре и да имат по-добро представяне в игрите си. Компанията продължава да развива продуктите си, за да  гарантира, че те отговарят на нуждите и желанията на геймърите.

Конектор 1: XLR мъжко
Конектор 2: XLR женско
Дължина: 3 м
Клиент
с ДДС