Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
20 продукта

ZOWIE

Сортиране:

Фирмата ZOWIE е специализиран производител на игрови аксесоари със седалище в Тайван. Тя е създадена през 2008 г. от БенКу Чен и е започнала, като дъщерна компания на BenQ. Компанията се фокусира върху разработването и производството на висококачествени геймърски монитори, мишки, клавиатури и други аксесоари, които са създадени специално за професионални играчи.

Философията на фирмата е да предостави на своите клиенти най-добрите възможни условия за игра, като се фокусира върху точността и скоростта на своите продукти. За тази цел, ZOWIE работи с професионални геймъри, за да получи реално обратна връзка от тях за техните продукти, както и да ги тества в най-високите нива на професионалните състезания.

Фирмата има за цел да се превърне в лидер на пазара на геймърски аксесоари, като се фокусира върху иновации и качество на продуктите си. За да постигне тази цел, ZOWIE работи в тясно сътрудничество с гейминг общността, за да гарантира, че продуктите й отговарят на нуждите на професионалните играчи и любители на игрите.

Сред продуктите, с които ZOWIE се отличава, са геймърски монитори, които са снабдени с технологии за намаляване на времето за реакция, мишки и клавиатури с висока чувствителност и прецизност, както и други аксесоари, като слушалки и микрофони.

Фирмата се стреми да постигне максимално качество на продуктите си, като тества всяко устройство преди да го пусне на пазара. ZOWIE е насочена към постигането на перфектното възпроизвеждане на звука и изображението, за да може да осигури на геймърите максимално реалистично изживяване от компютърните игри.