Thrustmaster е френска компания, специализирана в производството на компютърни аксесоари, предимно за игри. Компанията е създадена през 1992 г. в град Симон-де-Прованс, Франция, като част от Guillemot Corporation. Оттогава насам Thrustmaster се развива и експанзира своята дейност в целия свят.

Философията на Thrustmaster е да предоставя на играчите най-добрите възможности за постигане на високо ниво на реализъм и емоции в игрите. Целта на компанията е да осигури най-доброто изживяване на играчите, като предоставя технологии и продукти, които подобряват качеството на играта.

Едно от големите предимства на Thrustmaster е широката гама от продукти, които предлага на пазара. Компанията произвежда геймърски волани, джойстици, геймърски слушалки, контролери и други аксесоари за компютърни игри. Всички продукти са разработени и произведени с високо качество и са предназначени за най-взискателните играчи.

Фирмената политика на Thrustmaster се фокусира върху иновациите и непрекъснатото подобряване на продуктите, за да отговорят на нуждите и желанията на клиентите. Компанията използва най-новите технологии и материали, за да гарантира, че продуктите им са водещи на пазара по отношение на качеството и функционалността. Thrustmaster също така отделя внимание на дизайна на продуктите си, за да осигури на играчите елегантен и модерен вид на аксесоарите за игри.

Сред водещите продукти на Thrustmaster са T-GT Racing Wheel, който е разработен в сътрудничество със Sony за PlayStation 4 и PC, и T-Flight Hotas X, който е джойстик за PC и PlayStation 3. Освен това компанията предлага геймърски слушалки с вградени микрофони, като моделите Y-300 CPX и Y-350 CPX.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от THRUSTMASТER в следните категории: