Xavax е немска компания, която се концнтрира върху производството на аксесоари за дома, кухненски уреди, посуда, кафе машини, тостери и други подобни продукти. Компанията е създадена през 2003 година в град Хюртен, Германия.

Главната мисия на Xavax е да предлага качествени и функционални продукти за дома на своите клиенти. Компанията се стреми да разработва продукти, които са лесни за използване, здрави и ергономични. Критериите за избор на материали са високото качество и трайността на продуктите, както и тяхната екологичност.

Водещата цел на Xavax е да бъде лидер в производството на аксесоари за дома в Европа. За да постигне това, компанията инвестира в разработването на нови продукти и в подобряването на вече съществуващите. Xavax има широка гама от продукти, които включват капсули за кафе машини, филтри за кафе, бутилки за вода, чаши, тостери, фритюрници и много други разнообразни артикули.

Компанията се стреми да предложи на своите клиенти продукти, които ще им осигурят удобство и качество на живота. Xavax има добре организирана дистрибуторска мрежа, която позволява на клиентите да закупуват продуктите на място или онлайн.

Сред най-популярните продукти на Xavax са капсулите за кафе машини, които са съвместими с Nespresso, Dolce Gusto, Tassimo и други марки кафе машини. Компанията предлага и разнообразни аксесоари за кафе, като чистачки за кафе машини, мерни лъжици за кафе и др. Xavax е известна също и с производството на удобни бутилки за вода, които са идеални за спорт и пътувания. Фирмата има богато портфолио от кантари, почистващи препарати, led крушки, поставки за перални и сушилни, запалки и други продукти.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от XAVAX в следните категории: