Фирмата XYZprinting е световен лидер в производството на 3D принтери и свързани с тях технологии. Създадена е през 2013 г. от китайската компания Kinpo Group, която е един от големите производители на електроника в света. Седалището на компанията е в Тайван, а има офиси и представителства в САЩ, Европа и Азия.

Фирмената политика на XYZprinting е да направи 3D печатането достъпно за всеки. Компанията се стреми да предостави висококачествени 3D принтери и свързани с тях продукти на конкурентни цени, за да може всеки да си ги позволи. Освен това, XYZprinting има амбицията да улесни и ускори процеса на 3D печатане, чрез разработването на иновативни технологии и софтуерни решения.

Философията на компанията е да предлага разнообразни продукти, които отговарят на нуждите на различни потребители. В продуктовата линия на XYZprinting влизат както високопроизводителни професионални 3D принтери, така и достъпни за начинаещи и любители модели. Компанията предлага и широка гама от материали за 3D печат, включително пластмаси, метали и дори хранимателни продукти.

Освен това, XYZprinting е известна със своята отвореност към общността на 3D печатане. Компанията активно участва в обмена на знания и опит с потребителите си, като осигурява безплатни онлайн ресурси и форуми за дискусия. Това е в съответствие с визията на XYZprinting да стане един от водещите доставчици на 3D технологии в света.

Водещите продукти на XYZprinting включват серията 3D принтери Da Vinci, които са лесни за използване и са подходящи за домашна употреба и начинаещи. Също така, компанията предлага и професионални модели като 3D принтерите от серията Nobel.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от XYZprinting в следните категории: