D-Link е мултинационална компания, специализирана в производството на мрежови продукти и решения. Компанията е основана през 1986 г. в Тайван от Съ Чънг Ли и Чънг Минг Хо. Днес компанията е един от водещите доставчици на мрежови продукти в света с наличност на продукти в над 100 страни. D-Link  предлага широка гама продукти, като маршрутизатори, комутатори,  точки за достъп, мрежови адаптери и IP камери. Компанията се фокусира върху разработването на иновативни продукти, които предлагат бърза и надеждна мрежова връзка за потребителите. Сред характерните продукти на D-Link  са серията мрежови комутатори DGS-1100 и DGS-1210, които осигуряват бърза и сигурна връзка за малки и средни офиси, както и серията маршрутизатори DIR-878 и DIR-882, които предлагат висока скорост на прехвърляне на данни и поддръжка на най-новите технологии за безжична връзка.

D-Link също така предлага и мрежови решения за дома, като смарт дом устройства и камери за наблюдение, като серията камери DCS-8000LH и DCS-8600LH, които осигуряват висококачествена защита на дома или офиса от посегателства.

С иновативни продукти и решения, D-Link продължава да бъде водеща компания в света на мрежовите технологии и да предоставя надеждни и безопасни мрежови продукти за всеки потребител.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от D-Link в следните категории: