Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
5 продукта

Netsupport

Сортиране:

NetSupport е компания за разработка на софтуер, която предоставя набор от решения за образователния и корпоративния сектор. Създадена през 1989 г., NetSupport предоставя всепризнати софтуерни продукти повече от три десетилетия. Компанията е със седалище в Обединеното кралство и има глобално присъствие с офиси в САЩ, Канада и Европа.

Основната философия на NetSupport е да предоставя иновативни решения, които помагат за подобряване на производителността и ефективността на организациите, като същевременно опростяват ежедневните задачи на администратори, учители и ИТ техници. Основната цел на компанията е да направи технологията достъпна и полезна за всички, включително тези с увреждания или специални нужди. Решенията на NetSupport се фокусират върху области като управление на класни стаи, защита, управление на ИТ активи и дистанционно управление.

Водещият продукт на NetSupport е NetSupport School, който е цялостен софтуер за управление на класната стая, който позволява на учителите да взаимодействат със своите ученици в реално време. Софтуерът включва функции като наблюдение на учениците, инструменти за сътрудничество и опции за оценка, което го прави основен инструмент за всяка класна стая. Компанията също така предлага NetSupport DNA, цялостно решение за управление на ИТ активи, което позволява на ИТ администраторите да управляват всички свои хардуерни и софтуерни активи от една конзола.

Ангажиментът на NetSupport за достъпност е отразен и в техните продукти. NetSupport предлага набор от продукти, специално предназначени за използване от ученици със специални нужди или увреждания. Те включват NetSupport Notify, който предоставя известия в реално време на учениците, и NetSupport Protect, който осигурява сигурна среда, в която учениците да учат.

Фокусът на NetSupport върху иновациите и достъпността им спечели множество награди през годините. През 2020 г. компанията спечели престижната награда BETT за най-добро решение за управление на класната стая за техния продукт NetSupport School.

В извод, NetSupport е компания за разработка на софтуер, която се фокусира върху предоставянето на иновативни решения за образователния и корпоративния сектор. Философията на компанията е съсредоточена около достъпността и простотата, с цел технологията да бъде достъпна за всеки. Водещите продукти на NetSupport включват NetSupport School и NetSupport DNA, с набор от други решения, предназначени да отговорят на специфичните нужди на различни организации. Техният ангажимент към иновациите, достъпността и устойчивостта ги превърнаха в лидер в индустрията за разработка на софтуер.