ESET е международна компания, която е основана през 1992 година в Братислава, Словакия. Компанията се занимава с разработването на антивирусен софтуер и други решения за киберсигурност, които защитават потребителите от кибератаки и онлайн заплахи.

Целта на ESET е да предоставя висококачествени и ефективни продукти за киберсигурност на своите клиенти, в зависимост от техния бизнес или лични нужди. Философията на компанията е да предоставя продукти, които са лесни за използване, надеждни и с високо качество.

Продуктовата линия на ESET включва антивирусни програми, решения за киберсигурност за домашни и бизнес потребители, защита за мобилни устройства и други. ESET е известен също и със своите корпоративни решения, които предоставят комплексни решения за киберсигурност на големи организации и предприятия.

Фирмата ESET има силна ангажираност към защитата на потребителите си от онлайн заплахи и кибератаки. Компанията работи активно за да предотврати киберпрестъпността и да осигури сигурността на своите клиенти.

В същото време, ESET е отдаден на идеята да предоставя екологично чисти продукти и да намали въглеродния отпечатък на своите операции. Компанията работи за да подобри енергийната ефективност на сградите си, за да рециклира и намали отпадъците и за да намали използването на хартия и други ресурси.

В заключение, фирмата ESET е световен лидер в областта на киберсигурността и се стреми да предоставя висококачествени и ефективни продукти на своите клиенти. Със своята философия и ангажименти, ESET е посветен на защитата на потребителите си от онлайн заплахи и киберпрестъпността.