NZXT е компания, която акцентира вниманието си върху производството на компютърни кутии, охлаждания, захранвания, аксесоари и други компоненти за геймърски и професионални компютърни системи. Компанията е основана през 2004 година в Лос Анджелис, Калифорния, от Johnny Hou.

Целта на NZXT е да предостави на своите клиенти професионално разработени продукти, които са в състояние да отговорят на нуждите на геймърската общност и професионалните потребители. Фирмата е насочена към развойна дейност и модерни технологии, като основната им мисия е да предоставят на потребителите продукти, които са интуитивни и лесни за употреба.

Една от ключовите философии на NZXT е да бъдат максимално отворена към своите клиенти. Компанията активно търси обратна връзка от своите потребители и на базата на нея постоянно подобрява своите продукти и услуги.

NZXT се стреми да бъде еколого щадяща и отговорна фирма. Те използват устойчиви материали и процеси на производство, като същевременно целят да намалят въглеродните следи, които оставят на околната среда.

Сред най-известните продукти на NZXT са компютърните кутии от серията H, като H510 и H710, които са популярни сред геймърите заради своя дизайн, функционалност и удобство за използване. Компанията предлага и охладители за процесори и видеокарти, захранвания, RGB осветление, вентилатори и други аксесоари.

В заключение можем да отбележим, че NZXT е компания, която се фокусира върху геймърската общност и професионалните потребители, като се стреми да предостави иновативни, екологосъобразни и лесни за употреба продукти. Компанията продължава да расте и развива портфолиото си от продукти.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от NZXT в следните категории: