DeLock е германски производител на компютърни аксесоари и кабели. Компанията е основана през 1992 година в град Ваймар от екип от опитни специалисти в областта на технологиите за обработка на данни и мрежови комуникации. DeLock произвежда широк спектър от продукти, част от които са кабели за монитори, видео кабели, аудио кабели, кабели за мрежови връзки, проводници за USB, кабели за захранване и много други. Компанията предлага и адаптери, конвертори, разклонители и други аксесоари за компютри.

Основната цел на DeLock е да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти на достъпни цени. Компанията инвестира значителни ресурси в изследвания и развитие, за да гарантира, че нейните продукти отговарят на най-високите изисквания за качество и съответстват на нуждите на потребителите.

Сред характерните продукти на DeLock са кабели за HDMI връзки, адаптери за безжични мрежи, USB хъбове и кабели за захранване на лаптопи. Компанията предлага също и специализирани продукти за професионални приложения, като например кабели за медицинска техника и индустриални решения за автоматизация.

DeLock е известен като един от водещите производители на кабели и аксесоари за компютри в Европа. Компанията е постигнала голям успех благодарение на своята висококачествена продукция и изключително внимание към нуждите на клиентите си.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от DeLock в следните категории: