Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
0 продукта

EVGA

Сортиране:

EVGA - качествени компютърни компоненти за геймъри

EVGA е американска компания, която произвежда компютърни компоненти и аксесоари за геймъри, включително графични карти,  дъна, захранващи блокове и аксесоари за охлаждане. Фирмата е основана през 1999 г. в Калифорния от Андрю Ханг (Andrew Han), който е и текущият CEO на компанията.

EVGA е известна с висококачествените си продукти, които са създадени за да задоволят нуждите на геймърите и обсебените в областта на компютърните компоненти. Фирмата произвежда графични карти със стабилни честоти на ядрото и паметта, както и с възможност за лесно овърклокване, за да се постигне максимална производителност при игри и други приложения.

Освен графични карти, EVGA произвежда и дънни платки с висококачествени компоненти и поддръжка на последните версии. Фирмата предлага захранващи блокове с високи енергийни ефективност и възможност за използване на множество графични карти в системата.

EVGA е известна и с отличната  поддръжка на своите клиенти, предлагайки продуктова гаранция и технически съпорт, която помага на потребителите да извличат максималната производителност от своите продукти. Фирмата, също така организира събития и турнири за геймърите, за да насърчи общността около своите продукти.

Няма открити резултати.