Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
35 продукта

JABRA

Сортиране:

С удобно и иновативно оборудване за комуникации, Jabra е доказала, че е един от водещите производители в света на слушалките. Създадена през 1983 година, фирмата е успяла да се наложи на пазара с много разнообразни продукти.

Фирмената политика на Jabra е да създава висококачествени продукти, които да подобрят комуникациите между хората. Компанията се стреми да съчетае функционалността с иновативни технологии и дизайн, за да предложи продукти, които отговарят на нуждите на клиентите.

Jabra е създадена в Дания от екип от инженери, които са работили в компанията GN Group. През годините компанията развива и придобива други компании, като BlueParrott, VXi Corporation и ентерпрайз бизнеса на GN Netcom.

Основната продуктова линия на Jabra включва слушалки, които се използват в бизнеса и за лични цели. Продуктите на фирмата включват и безжични слушалки за спорт, като един от най-успешните продукти на фирмата е Jabra Elite 65t, който предлага безжични слушалки с висококачествен звук и дълъг живот на батерията.

Jabra продължава да инвестира в нови технологии и да създава продукти, които подобряват живота на хората. Фирмата обръща голямо внимание към детайлите и качеството на продуктите си, за да предложи на клиентите си най-доброто в класа си.