TEAM GROUP ELITE е световен лидер в производството на висококачествени компютърни продукти и услуги. Компанията е създадена през 1997 г. в Тайван от г-н David Chang и е бързо станала известна със своите иновативни решения и ненадмината производителност.

Целите на TEAM GROUP ELITE са да предоставят на своите клиенти най-добрите възможни решения за техните нужди и да ги подкрепят с висококачествен сервиз. Философията на компанията е да бъде лидер в иновациите, като постоянно инвестира в научноизследователска и развойна дейност, за да може да предлага най-новите технологии на пазара.

TEAM GROUP ELITE е позната с непрекъснатото си търсене на перфектното качество. Фирмата използва само най-добрите материали и технологии, за да произведе продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество и производителност. За да гарантира най-високото качество, TEAM GROUP ELITE използва стриктни процедури за контрол на качеството на всички стъпки от производствения процес.

Една от ключовите характеристики на TEAM GROUP ELITE е способността й да предлага на клиентите си компютърни продукти и услуги, които отговарят на техните индивидуални нужди. Компанията предлага широка гама от продукти, като памети, SSD устройства, флаш памети, външни твърди дискове и други.

TEAM GROUP ELITE има широка мрежа от дистрибутори и партньори в целия свят, които помагат на фирмата да достигне до максимален брой потребители. Компанията има офиси и складове в Европа, Азия и Северна Америка, което я прави един от най-големите доставчици в света на компютърни продукти.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от TEAM GROUP в следните категории: