GBEye е британска фирма, която е специализирана в производството на официални продукти за различни марки на филми, сериали, игри и музика. Компанията е основана през 2006 година и има офиси във Великобритания, Франция, Германия, Испания, Италия и САЩ.

GBEye произвежда много различни продукти, като постери, фигури, чаши за кафе, календари, тениски, ключодържатели и други сувенири. Компанията има лицензи от най-големите медийни компании, в това число Disney, Warner Bros, Marvel, Universal, Sony и други, което ѝ позволява да произвежда продукти, свързани с популярни заглавия като "Междузвездни войни", "Хари Потър", "Марвел", "Джуманджи" и други.

Един от най-известните продукти на GBEye са постерите. Компанията произвежда постери в различни размери, от малки до големи, и с различни дизайни, свързани с филми, сериали и игри. Постерите на GBEye са известни с високото качество на печатане и използваните материали, което ги прави подходящи както за домашно, така и за професионално ползване.

Компанията предлага своите продукти както на дребно, така и на едро и ги разпространява чрез различни канали като онлайн магазини, голями вериги за търговия на дребно, музикални магазини и други.

GBEye е известна със своя професионализъм, високо качество на продуктите и бързото им адаптиране към новите тенденции в индустрията. Тези фактори правят компанията водеща в производството на официални продукти за филми, сериали, игри и музика.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от GBEye в следните категории: