PowerColor е тайвански производител на графични карти за компютри, който е основан през 1997 година. Фирмата е част от компанията TUL Corporation, която  също произвежда графични карти, заедно с други компютърни компоненти.

Философията на PowerColor е да предостави на потребителите висококачествени продукти, които са надеждни и лесни за употреба. Фирмата се стреми да бъде лидер в индустрията на графичните карти, като предоставя продукти, които отговарят на нуждите и желанията на потребителите.

Целите на PowerColor са да продължава да развива и подобрява продуктите си, като внедрява нови технологии и иновации. Фирмата също така се стреми да увеличи делът си на пазара, като разширява гамата си от продукти и предлага конкурентни цени.

Фирмата произвежда видео карти за всички големи производители на графични процесори като NVIDIA и AMD. Сред продуктите на PowerColor са графични карти от сериите AMD Radeon и NVIDIA GeForce, както и водни системи за охлаждане на компютърни компоненти.

Някои от популярните продукти на PowerColor включват серията на графични карти Red Devil, които са известни с високата си производителност и надеждност. Фирмата предлага също и графични карти със специален дизайн за любителите на игрите и професионалистите в областта на компютърния хардуер.

В резюме може да се каже, че PowerColor е компания, която се стреми да предоставя на потребителите си висококачествени и надеждни продукти, които са конкурентни на пазара на графични карти. Фирмата продължава да развива и подобрява своите продукти, за да отговори на нуждите и желанията на потребителите си.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от PowerColor в следните категории: