CableMod е млада компания, която е основана през 2012 г. в САЩ от двама геймъри – професионалисти. Цел им е да променят начина, по които изглеждат и работят кабелите на компютърните системи. Оттогава те са се превърнали в една от най-известните марки за кабели за компютри, която предлага продукти с високо качество и персонализация. Компанията се фокусира върху изработката на модулни кабели за компютърни захранвания, които позволяват на потребителите да избират желаната дължина и цвят на кабелите. Те произвеждат широка гама от кабели, в това число ATX 24-пинови, EPS 8-пинови, PCIe 8-пинови и 6-пинови кабели, SATA кабели и много други.

Една от специфичните характеристики на продуктите на CableMod е високото им качество, осигурено чрез използването на висококачествени материали и високи стандарти за производство. Компанията използва само най-добрите материали за своите кабели, като включва плътен меден проводник за електрическите кабели, тъкани оплетки за защита и устойчивост на кабелите и висококачествени конектори за най-добра връзка със системата.

Освен модулните кабели, CableMod предлага и други продукти за персонализация на компютрите, включително LED осветление, кутии за захранване и други аксесоари за компютърни системи. Компанията има редица партньорства с производители на компютърни системи, включително ASUS, EVGA, MSI и други, за да предложи продукти, които са съвместими и оптимизирани за техните системи.

CableMod е една от водещите марки за кабели за компютри, която предлага продукти с високо качество и персонализация, които са съвместими с много различни компютърни системи.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от CableMod в следните категории: