Фирмата NACON е френска компания, която е специализирана в разработването и публикуването на видеоигри, както и в производството на гейминг аксесоари. Компанията е създадена през 2019 година. Целите на NACON са да се утвърдят, като водеща марка в индустрията на видеоигрите, като се фокусират върху качественото и иновативно съдържание, което ще отговори на нуждите и предпочитанията на геймърите. Компанията цели да предлага на своите клиенти най-доброто гейминг изживяване и да се постави, като един от най-важните играчи в индустрията.

Философията на NACON се основава на изграждането на доверие във взаимоотношенията със своите клиенти, за да осигури висококачествени продукти и услуги. Компанията се стреми да бъде креативна и да инвестира в научни изследвания и развитие, за да предлага най-доброто в своята индустрия. NACON произвежда гейминг аксесоари като контролери, слушалки, мишки и клавиатури. Освен това, компанията разработва и публикува видео игри за различни платформи, включително PlayStation, Xbox, Nintendo Switch и PC. Някои от най-известните игри, които са били разработени и публикувани от NACON, са "Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest", "Test Drive Unlimited Solar Crown", "Blood Bowl 3" и "Vampire: The Masquerade - Swansong".

Най-характерното за фирмата NACON е силното фокусиране върху иновациите и взаимоотношенията с клиентите, за да предложи най-доброто гейминг изживяване на пазара.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от NACON в следните категории: