BIOSTAR - иновативни решения за компютърни системи

BIOSTAR е компания, която се занимава с разработката на компютърни системи и компоненти за тях. Основана е през 1986 година в Тайван и днес е един от лидерите на пазара за дънни  платки и видео карти.

Компанията предлага широка гама от продукти, включително MB платки за всички видове компютърни системи - от настолни компютри до сървъри, графични карти, процесори и дори геймърски периферни устройства.

BIOSTAR е известна с иновативните си технологии, като Dual BIOS, T-overclocking и BIO-Remote2, които позволяват на потребителите да постигнат по-добра производителност и функционалност на своите компютърни системи. Компанията също така е един от първите производители на дънни платки, които поддържат USB 3.1 и M.2 NVMe интерфейси.

BIOSTAR има собствени изследователски и развойни центрове, които се фокусират върху проектирането на нови продукти и технологии. Компанията разполага с фабрики в Китай и Тайван, където се произвеждат всички нейни продукти.

 BIOSTAR е известна не само с продуктите си, но и с отличната си техническа поддръжка и гаранционно обслужване. Компанията предлага дългосрочна гаранция на всички свои продукти и има професионално обучен екип от технически специалисти, който е готов да помогне на клиентите при всякакви проблеми с техниката.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от BIOSTAR в следните категории: