Spartan Gear е една от най-известните марки за гейминг аксесоари и е обичана от милиони геймъри по целия свят.

Spartan Gear е създадена през 2014 г. в Калифорния, САЩ. Компанията е основана от екип от геймъри, които се стремят да създадат висококачествени гейминг продукти, които да отговарят на нуждите на дори и най-изисканите геймъри. Фирмата използва най-новите технологии и материали за да създаде продукти, които не само да изглеждат добре, но и да издържат на високите нива на натоварване, които геймингът може да предизвика.

Една от главните цели на Spartan Gear е да предостави на геймърите възможността да се наслаждават на игрите си в най-добрите условия. Фирмата твърди, че всички продукти са дизайнерски разработени, за да отговарят на специфичните нужди на геймърите и да осигурят максимален комфорт и контрол по време на играта.

Всички продукти на Spartan Gear са изработени от висококачествени материали, като влагоустойчиви текстилни платове, здрава пластмаса и метални сплави. Фирмата предлага широка гама от продукти, включително геймърски мишки, клавиатури, слушалки, гейм падове, подложки за мишки  и други аксесоари. Всички продукти са налични в различни цветове и дизайни, за да могат да отговарят на индивидуалните нужди на всеки геймър.

Философията на Spartan Gear е да се стреми за върховно качество и иновации в гейминг индустрията. Компанията винаги търси нови и по-добри начини да подобри продуктите си и да ги направи по-привлекателни за геймърите.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Spartan Gear в следните категории: