Keychron е тайванска компания, която се занимава с производството на безжични клавиатури и аксесоари за тях. Фирмата е основана през 2017 година от група млади професионалисти с богат опит в индустрията на технологиите.

Фирмрната философия на Keychron е да произвежда качествени продукти, които са функционални, но и имат елегантен дизайн. Те се стремят да предоставят на потребителите си висококачествени клавиатури, които са персонализирани и удобни за работа.

Една от целите на Keychron е да развива продукти, които са съвместими с всички устройства, включително Mac, Windows и Android. Това позволява на потребителите да използват клавиатурата си с различни устройства, без да има нужда от допълнителни настройки.

Продуктите на Keychron са изключително популярни сред хората, които работят от вкъщи или отдалечено. Те са снабдени с Bluetooth връзка, която позволява на потребителите да работят безжично, без да има нужда от кабели. Клавиатурите на Keychron са персонализируеми и идват с различни опции за клавиши, които отговарят на нуждите на различните потребители.

Keychron продължава да развива своите продукти и да прави творчески изобретения в индустрията на безжичните клавиатури. С фокус върху качеството и дизайна, фирмата има за цел да се превърне и продължи да бъде лидер на пазара на безжични клавиатури и да предоставя на потребителите си най-доброто в тази категория.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Keychron в следните категории: