KontrolFreek е компания, която е създадена през 2009 година в Атланта, САЩ, и е специализирана в производството на игрови аксесоари. Философията на фирмата е да предоставя на геймърите висококачествени и иновативни продукти, които да увеличават комфорта и точността на играта им.

Фирмената политика на KontrolFreek е да разработва и произвежда продукти, които отговарят на нуждите и желанията на геймърите. За да постигне това, компанията постоянно следи новите тенденции в гейминг индустрията и иновациите в технологиите. Всички продукти на KontrolFreek са разработени с помощта на висококачествени материали и са произведени с голяма прецизност.

Един от основните цели на KontrolFreek е да подобри производителността и удобството на игровите аксесоари. За тази цел, компанията разработва продукти, които подобряват точността и управлението над контролерите за игри. Всички продукти на KontrolFreek са проектирани да работят с най-разпространените гейминг системи, като PlayStation, Xbox и PC.

Сред продуктите, които предлага KontrolFreek, са гейминг  джойстици, протектори за контролери, мишки и клавиатури за игри. Най-популярните продукти на компанията включват FPS Freek, които подобряват прецизността и контрола на джойстика при стрелба в игри от едно лице, и Omni, които увеличават обхвата на движение на джойстика за по-голям контрол във всички игри.

KontrolFreek е компания, която се стреми да подобри производителността и удобството на игровите аксесоари. Философията й е да предоставя на геймърите иновативни и висококачествени продукти, които да им помогнат да постигнат по-добри резултати и по-голямо удовлетворение от играта.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от KontrolFreek в следните категории: