Сравни {{ $root.cart.data.compare_items_count }}
124 продукта

Alphacool

Сортиране:

Alphacool International GmbH

Alphacool е германски производител на водно охлаждане за компютри, който е известен с висококачествените си продукти и иновационни технологии. Фирмата е създадена през 2002 г. в Германия от Фреди Барт и се фокусира върху производството на висококачествени водни охладители, резервоари, насочващи елементи и други аксесоари за водно охлаждане.

Целта на Alphacool е да предостави на своите клиенти новаторски и качествени продукти за охлаждане, които да удовлетворят нуждите на всеки един потребител. Философията на фирмата е да се стреми да бъде най-добрата марка в индустрията на водноте охлаждания, като предоставя най-добрите продукти на пазара и отличен сервиз на клиентите.

Alphacool произвежда широка гама от продукти за водно охлаждане, включително водни блокове, насочващи елементи, резервоари, радиатори, помпи и други аксесоари. Продуктите им са известни с високото качество на материалите, които са изработени от мед, неръждаема стомана, месинг и други висококачествени материали. Всички продукти са изградени с нови технологии, които гарантират оптималното охлаждане на компютъра.

Фирмената политика на Alphacool е насочена към предоставяне на висококачествени продукти на конкурентни цени и отличен сервиз на клиентите. Компанията предоставя гаранция на всички свои продукти и се стреми да гарантира удовлетворение на всеки един клиент. Alphacool се фокусира върху опазването на околната среда и насърчава използването на енергия от възобновяеми източници.