Adobe е една от най-известните и успешни компании в сферата на софтуерната индустрия. Създадена е през 1982 година от Джон Уорнок и Чък Гешке, двама бивши служители на компанията Xerox PARC. Фирмата има широко портфолио от продукти, като Photoshop, Illustrator, Acrobat, Premiere Pro, After Effects, InDesign и много други.

Философията на Adobe се основава на новите разработки и технологичния прогрес. Компанията има за цел да променя света чрез технологиите и да създава инструменти, които да помагат на хората да изразят творческите си идеи. Фирмата винаги се е стремила да бъде на челните позиции в индустрията, като постоянно инвестира в научни изследвания и разработки.

Adobe е позната също така със своята политика на устойчивост и отговорност. Компанията има амбицията да минимизира въглеродните емисии и да се ангажира с постигането на устойчиво бъдеще. Това включва както намаляване на енергопотреблението в сградите на компанията, така и инвестиране в общностни програми за подобряване на околната среда.

Сред продуктите, които Adobe предлага, Photoshop е вероятно най-известният и многоизползван от графични дизайнери, фотографи, художници и други професионалисти, работещи в сферата на творческите индустрии. Illustrator също е популярен сред дизайнерите, тъй като предлага възможност за създаване на векторни графики. Acrobat е популярен продукт за работа с PDF файлове, който има широко приложение в бизнеса. Premiere Pro и After Effects са известни, като видео редактори, а InDesign е професионален продукт за създаване на издания, като книги, списания и рекламни материали.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от ADOBE в следните категории: