Hama е компания с дългогодишен опит в производството на аксесоари за електрониката.

Философията на Hama е да предоставя на своите клиенти качествени, съвременни и функционални продукти на разумни цени. Компанията е създадена през 1923 година в Германия от Ханс Хайнрих Фихтенбаум. От началото на съществуването си Hama е фокусирана върху производството на аксесоари за електроника, като нейната гама продукти включва кабели, зарядни устройства, калъфи, чанти, стойки, стойки за телевизори и други.

Фирмата работи с водещи производители на електроника като Apple, Samsung, Sony, Philips и много други, за да осигури съвместимостта на продуктите си с техните устройства.

Hama е известна с продуктите си с високо качество и актуален дизайн. Нейните продукти са известни с дълъг живот, надеждност и прецизност в изработката. Компанията също така се стреми да намали неблагоприятното въздействие на производството й върху околната среда, като използва рециклирани материали и екологично съобразени методи за производство.

Някои от специфичните продукти на Hama включват безжични слушалки, Bluetooth високоговорители, водоустойчиви калъфи за телефони и таблети, комплекти за почистване на екрана и други.

Основната цел на Hama е да предоставя на своите клиенти пълноценно преживяване в света на електрониката, като им осигурява качествени и иновативни продукти за своите устройства.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от HAMA в следните категории: