FSP Group е създадена в Тайван през 1993 година от група инженери, които имат богат опит в електрониката и технологиите за захранване. Компанията е регистрирана под името Fortron Source Power Co., Ltd., а след това се преименува на FSP Group през 2004 г.

Основната дейност на FSP Group е производството на захранващи блокове за компютри и други електронни устройства. Компанията произвежда както стандартни, така и напълно модулни захранващи блокове, които се използват в геймърски компютри, настолни компютри, сървъри, мобилни устройства и други електронни устройства.

Характерните продукти на FSP Group включват захранващи блокове за компютри с висока енергийна ефективност, които отговарят на международните стандарти за енергийна ефективност и защита на околната среда, както и модулни захранващи блокове с висока мощност, които осигуряват стабилно захранване на геймърски компютри и сървъри.

FSP Group  произвежда и други електронни устройства, като батерии за лаптопи, зарядни устройства за мобилни телефони и други аксесоари за електронни устройства. Компанията има широка гама от продукти, които се предлагат на международния пазар и се използват от потребителите в цял свят.

FSP Group е известна с високото качество на своите продукти и постоянните си усилия да усъвършенстват и подобряват своите технологии. Компанията има множество патенти и награди за своята иновативност и качество на продуктите си.

Онлайн магазин за Захранвания FSP GROUP

Сравнете цените и параметрите на предлаганите Захранвания FSP GROUP . Виж всички Захранвания FSP GROUP